dijous, 2 de maig del 2013

Cabells preciosos a l'estiu!



L'exposició als raigs UV del sol, en excés, pot fer malbé els nostres cabells, arribant a afectar greument la fibra capil.lar des de l'arrel fins les puntes.

Hi han d'altres factors, com ara l'aigua del mar i el clor de les piscines, que també deterioren la part superficial de la fibra capil.lar, treient-li la lluentor, la suavitat, la força i la resistència.

Quan la superfície ja està afectada, els nostres cabells poden patir alteracions més profundes. Així, la keratina es va degradant, fent que els cabells siguin febles i s'obrin les seves puntes, i la melanina s'altera, fent que el color original canviï.

Consells per protegir els cabells.
Aplicar productes capil.lars de protecció abans de l'exposició al sol.
Fer servir gorres o mocadors.
Aplicar olis que, a més de protecció, donen vigor als cabells malmesos.
Fer servir línies completes de xampú, condicionador i mascareta per reparar els danys.

Us recomanem que feu servir productes específics solars dels Laboratoris René Furterer: olis, gels i fluïds.

Aquests productes contenen oli de sèsam (actua com a hidratant i fotoprotector) i mantega de palma (amb àcids grassos reestructurants i reparadors), que permeten asolir fins un KPF90. El KPF (Keratine Protection Factor), indica el percentatge de protecció de la keratina, constituent essencial dels cabells.

Plaer, seducció, sensacions ....... però també protecció solar i reparació en profunditat. Aquestes són les característiques de la gamma solar capil.lar dels Laboratoris René Furterer.

Recordeu que, tenint en compte aquests simples consells, abans d'exposar els vostres cabells al sol, podreu lluir uns cabells suaus i saludables.

A l'estiu, posa't guapa / guapo!


Àngels Sánchez Torres
Farmacéutica

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada